mSchools Awards 2024

Restaurants inclusius per a tothom

Autor: Teresa Melich Borràs

Contacte: tmelich@xtec.cat

Nom escola: IE MdD del Portal

Adreça de l'escola: Cos, 8 - Batea

Pàgina web: https://agora.xtec.cat/ieportalbatea/

Share
Edat dels alumnes
14 - 16
Eix principal
Llengua, cultura i diversitat
Àrea / matèria / àmbit
Repte Emprèn
nº de sessions de 1 hora
30
Recurs digital
Mobile History Map
Metodologies
Aprenentatge cooperatiu /col·laboratiu

Breu descripció

L'alumnat ha geolocalitzat restaurants que adapten els seus menús a tots els paladars, intoleràncies, estómacs, etc. Una idea original perquè tothom pugui gaudir d'un àpat a un restaurant de les Terres de l'Ebre i el Priorat.

Singularitat i innovació

Trobem molts restaurants per tot el territori, però alguns cops és difícil trobar menús o menjars quan tenim alguna intolerància o necessitem un menú especial per seguir una dieta diferent de l'habitual.

Més detalls

Resum del procés

L'alumnat s'adona de la necessitat de conèixer restaurants que ofereixen menús de tot tipus. L'alumnat fa recerca, visita restaurants, demana els menús i adaptacions, etc. L'alumnat geolocalitza els restaurants i les seves opcions de cuina.

Impacte de la proposta

El projecte té un impacte en els restaurants de la zona perquè els dóna a conèixer i ofereix propostes de menús variats i adaptats per a tots els gustos possibles. L'alumnat ha après sobre moltes possibilitats de cuina. El centre ha dut a terme les jornades culturals del 2024 en relació amb la cultura culinària. L'alumnat va mostrar un gran interès en ensenyar a tot el centre les diferents maneres de cuinar i les diferents opcions de cuina que avui en dia es poden trobar al territori i a nivell global.

Altres observacions

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.