mSchools Awards 2024

PineApp

Autor: Lídia Serra Calero

Contacte: lidia.serra@salesians.cat

Nom escola: Sant Antoni de Pàdua - Salesians

Adreça de l'escola: Av. Puig i Cadafalch, 80 - Mataró

Pàgina web: https://mataro.salesians.cat/

Share
Edat dels alumnes
14 - 16
Eix principal
Llengua, cultura i diversitat
Àrea / matèria / àmbit
Optativa 4t ESO - Digitalització
nº de sessions de 1 hora
Tot el curs, 2 hores setmanals
Recurs digital
App Education
Metodologies
Aprenentatge basat en projectes (ABP)

Breu descripció

L'aplicació té com a objectiu solucionar la dificultat que moltes persones tenen per millorar les seves habilitats en català. Ens hem adonat que aquesta dificultat és especialment present per a aquelles persones que no són parlants nadius o que no tenen accés a recursos educatius adequats. La motivació per triar aquest problema radica en la creixent demanda d'eines d'aprenentatge de llengües, especialment en un context digital, on la disponibilitat de recursos interactius i personalitzats és clau.

Singularitat i innovació

La nostra aplicació ofereix una plataforma interactiva i accessible per practicar conceptes de català. Utiliza la tecnología de Chat GPT, una API de processament de llenguatge natural, per respondre preguntes i proporcionar respostes. El valor afegit de la nostra aplicació rau en la seva capacitat per adaptar-se a les necessitats i nivells d'aprenentatge de cada usuari. En comparació amb altres solucions disponibles, com cursos en línia o llibres d'exercicis, la nostra aplicació ofereix una experiència més engrescadora i accessible. Eliminem barreres com la necessitat de professors o horaris fixos, permetent als usuaris aprendre català de manera autònoma i a un ritme que els sigui còmode.

Més detalls

Resum del procés

S'ha seguit la proposta d'mSchools AppEducation. Han fet una web del projecte amb tota la informació: https://jofritis.wixsite.com/ed-aid

Impacte de la proposta

Hem intentat complir l’ODS número 4 aquest objectiu es tracta de garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat per a tots, promoure oportunitats d'aprenentatge al llarg de la vida per a tothom, sense importar la seva edat, gènere, origen ètnic, condició social i econòmica, discapacitat o ubicació geogràfica.

Altres observacions

Per a més informació, visiteu: https://jofritis.wixsite.com/ed-aid
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.